• Liu** Cumpărați Succ 30 Acum cu câteva minute
 • 林** Cumpărați Succ 9Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 18Acum cu câteva minute
 • Liu** Cumpărați Succ 6Acum cu câteva minute
 • Ridicat** Cumpărați Succ 8Acum cu câteva minute
 • Supa** Cumpărați Succ 30Acum cu câteva minute
 • deschis** Cumpărați Succ 20Acum cu câteva minute
 • deschis** Cumpărați Succ 1Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 4Acum cu câteva minute
 • Xiao** Cumpărați Succ 27Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 19Acum cu câteva minute
 • Supa** Cumpărați Succ 5Acum cu câteva minute
 • Xiao** Cumpărați Succ 12Acum cu câteva minute
 • prună** Cumpărați Succ 21Acum cu câteva minute
 • 林** Cumpărați Succ 23Acum cu câteva minute
 • Ridicat** Cumpărați Succ 16Acum cu câteva minute
 • Wu** Cumpărați Succ 4Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 10Acum cu câteva minute
 • Zhao** Cumpărați Succ 15Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 21Acum cu câteva minute
 • rege** Cumpărați Succ 28Acum cu câteva minute
 • deschis** Cumpărați Succ 21Acum cu câteva minute
 • Chen** Cumpărați Succ 28Acum cu câteva minute
 • Wu** Cumpărați Succ 10Acum cu câteva minute
 • Liu** Cumpărați Succ 17Acum cu câteva minute
RON 210
RON420 HOT
4.9
Livrare gratuită Ramburs la livrare perioada de apreciere de 7 zile
Oferte de Crăciun - 49% REDUCERE Difuzor Bluetooth multifuncțional - Încărcător fără fir și ceas cu lumină atmosferică colorată, dispozitiv All-in-One

13 lămpi diferite și multe funcții practice de zi cu zi integrate într-una singură.

●Garanția de returnare a banilor: Dacă comandați și simțiți că nu este pentru dvs., nu vă faceți griji, trimiteți-ne un mesaj și vă vom oferi o rambursare necondiționată.

●sweetzheng06@outlook.com:Vom rezolva problema oferind o înlocuire sau o rambursare. Proces 100% simplu și fără riscuri.

●Transport >> Livrare rapidă în toată lumea disponibilă.


b4837aa061400bc70dd7e8045adf10a210f5d5cb.png

Funcționează cu orice telefon (iPhone și Android)

care acceptă QI wireless și căști originale Apple.


nedefinit

Lampă atmosferică de încărcare fără fir multifuncțională + difuzor Bluetooth + ceas

Lampă de atmosferă încărcător fără fir – Bazzus

Faceți mai mult spațiu cu această lampă versatilă! ✨Nu numai că creează o stare de spirit perfectă, dar are și un încărcător rapid fără fir de 15W✨, difuzor Bluetooth și multe funcții✨, cum ar fi muzică, ajutor pentru somn, simulare a trezirii răsăritului și multe altele. Folosește-l pentru muncă, studiu, lectură și relaxare✨.

Design plin de tehnologie

Frumusețea și funcționalitatea se întâlnesc! Iluminați-vă spațiul de lucru cu iluminare estetică în timp ce vă bucurați de melodiile preferate prin difuzorul încorporat.


nedefinit

Incarcator rapid de 15W

Experimentați o încărcare rapidă fulgerătoare cu încărcătorul wireless de 15 W! Nu mai așteptați - porniți dispozitivele instantaneu. Perfect pentru noptiere, sufragerie, dormitoare, birouri de acasă și multe altele.

Lampă de birou inteligentă în formă de G cu atmosferă cu fir multifuncțional inteligent - Supermalwares

Aplicație largă

Transformă-ți apartamentul, biroul sau camera cu această lampă inteligentă! Fie că este vorba despre dormitorul tău, camera de zi, căminul sau biroul tău, această lampă se potrivește perfect. Perfect pentru diverse ocazii precum Crăciun, zile de naștere și festivaluri. Folosiți-l pentru muncă, joacă, odihnă, lectură, studiu și somn. În plus, este un cadou grozav pentru familie, prieteni, copii sau cineva special.

nedefinit

Decor și cadou perfect

Creați starea de spirit dorită cu această lampă care îmbunătățește starea de spirit! Ideal pentru dormitoare, sufragerie, case și birouri. Acesta este un cadou atent pentru zile de naștere, Crăciun, Anul Nou, Ziua Recunoștinței etc.

Sperăm că acest lucru adaugă puțină distracție descrierii dvs.!

nedefinit

Datorită acestei super lămpi, vă puteți bucura de momente de relaxare și vă puteți asculta cursurile de yoga sau muzica preferată fără fir cu tehnologia Bluetooth. Lumina îți colorează liniștea în ritmul muzicii.

Trezește-te în cel mai bun mod posibil cu efectul de răsărit și muzica ta preferată. Datorită funcției de dimming, lampa simulează răsăritul soarelui, astfel încât să te trezești în cel mai frumos mod.

●Luminile și culorile, ca părți esențiale ale vieții noastre, ne pot afecta profund mintea și corpul, declanșând reacții psihologice și schimbări hormonale. În cromoterapie, adică terapia prin culoare, luminile colorate satisfac nevoi speciale, cum ar fi crearea de energii pozitive sau reducerea anxietății. În locul lămpilor monocromatice, iluminarea terapeutică a culorilor este o armonie de culori, luminozitate și intensitate.

●Când vorbim despre terapia prin culoare, vorbim despre iluminare ca un tratament de sănătate care ameliorează stresul și mărește energia. Are nouă moduri diferite de iluminare ambientală pentru a se potrivi cu orice ocazie, cum ar fi yoga, lectură, meditație și muncă. Atingeți-l pentru a comuta fără probleme între modurile de iluminare ambientală și pentru a vă personaliza scena cu luminozitate reglabilă, efecte de iluminare uimitoare și culori vibrante care se potrivesc perfect cu starea dvs. de spirit.


nedefinit

Această lampă folosește tehnologia aparatului de sunet AID, care asigură somn natural și somn în relaxare maximă și atmosfera potrivită.

Dormi în cel mai bun mod la care ai visat întotdeauna: îți va îmbunătăți și viața, pentru că nu există un medicament mai bun decât un somn bun.

Făcând clic pe butonul de lumină, puteți comuta între 10 moduri de culoare deschisă (o singură culoare, două culori, trei cai de culoare, șapte cai de culoare), alte 256 de moduri și 16 milioane de culori deschise pot fi setate prin conectarea aplicațiilor.

1. Caracteristici funcționale: Bluetooth AUK TF USB FM ceas ceas alarmă iluminare funcție de apel

2. Timp de încărcare: 3-5 ore

3. Timp de joc: 3-5 ore

4. Tensiune de funcționare: 3,4-4,2 V

5. Curent de încărcare: 500MA

6. Versiunea Bluetooth: 5.3

7. Distanța de transmisie Bluetooth: 10M-15M

8. Material: ABS+PC

9. Culoare albă

10. Capacitate baterie: 300 MAh

11. Putere de ieșire difuzor: 3W

12. Încărcare wireless: 10W


❤️Vă mulțumim că ați vizitat magazinul nostru. O zi de cumpărături plăcută ❤️

DE CE?

●Colaborăm direct cu producători din întreaga lume pentru a asigura cea mai bună calitate a produselor noastre. Avem un departament de control al calității care ne ajută să ne respectăm promisiunea!

●Pretul este intotdeauna competitiv.

● Serviciu extraordinar pentru clienți

●Produse uimitoare cu o calitate excelentă

●Citiți opiniile clienților noștri dragi

30 DE ZILE GARANȚIE FĂRĂ RISCURI

Oferim o garanție fără riscuri de 30 de zile, care începe după primirea PRODUSULUI!

Dacă din orice motiv nu aveți o experiență pozitivă, vom face tot ce putem pentru a ne asigura că sunteți 100% mulțumit de achiziția dvs.

LIVRARE SI LIVRARE

Toate comenzile sunt ambalate cu grijă, pregătite și livrate cât mai repede posibil. Oferim transport maritim în întreaga lume și transport standard. Vă rugăm să citiți Politica noastră de livrare pentru timpi de livrare mai precisi, deoarece livrarea în unele locații este mult mai rapidă decât intervalul de timp standard. De îndată ce comanda dvs. este expediată, veți primi un număr de urmărire, astfel încât să știți întotdeauna unde se află!622fe533aa671e570c7430bc6f5ec7f014897fdc.webp